Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Červen a s ním i začátek léta je tu!

Souhlasíte s tím, že i malé radosti mohou znamenat velké štěstí? Červen je totiž nejen začátkem letních dnů a těšením se na prázdniny, ale především je měsícem, kdy slavíme Mezinárodní den dětí. Rádi bychom i touto cestou popřáli všem našim nejmenším, ať už dvounohým nebo čtyřnohým, krásný svátek plný radosti, smíchu a dobrodružství. Ať je každý váš den naplněný láskou a péčí, kterou si vy všichni zasloužíte. A kromě toho užívejte samozřejmě i kynologickou sezónu, která je v plném proudu!


Červen a s ním i začátek léta je tu!

Milí čtenáři, vítáme vás u červnového virtuálního „vydání“ našeho kynologického magazínu eCanis, který je tu už sedmým rokem jen a jen pro vás! S příchodem léta se otevírají nové možnosti pro aktivity s našimi čtyřnohými přáteli. A právě červen je totiž ideálním měsícem, který vybízí k dlouhým procházkám, výletům a společným zážitkům na čerstvém vzduchu. A když k tomu přibude i nějaká zkouška z výkonu, nebo pěkné ocenění z výstavy, tak je život prostě nádherný…

Květen je za námi

Červen a s ním i začátek léta je tu!

Než se pustíme do témat nového měsíce, pojďme se malinko ohlédnout za květnem, který byl plný inspirace a zajímavých událostí. Tentokrát jsme se zaměřili na plemeno rotvajler, přinesli vám podrobné články o jeho historii, povaze, výcviku a péči o něj a pokračovat v tom budeme i nyní. Také jsme se očima některých rozhodčích podívali na nadcházející mistrovství světa tohoto plemene, které se bude konat u našich sousedů na Slovensku.

Rádi bychom vám připomněli tři nejčtenější články uplynulého měsíce:

Rotvajler – fascinující plemeno s hlubokými kořeny
Rotvajler – fascinující plemeno s hlubokými kořeny

Hledáte dokonalého parťáka na nejrůznější psí sporty a také na výlety do přírody, ...

2.5.2024Představení plemene v podobě portrétu

Kynologie pod jednou střechou aneb Jak správně na čévéčka
Kynologie pod jednou střechou aneb Jak správně na čévéčka

Máme pro vás velmi zajímavý rozhovor, který přináší pohled do světa výcviku ...

17.5.2024Rozhovory o plemeniPR články

Socializace psa – vymezení pojmu – 1. díl
Socializace psa – vymezení pojmu – 1. díl

Souhlasíte s tím, že správná socializace je nesmírně důležitá pro celý další společný ...

15.5.2024Pro začátečníky ...

Také jsme vás informovali o množírně psů, která byla nedávno odhalená na Olomoucku. A věříme, že dvě hlavní „aktérky“ rozhodně zaslouženého trestu neujdou.

Tým dokumentaristů České televize během natáčení nového filmu odhalil množírnu psů
Tým dokumentaristů České televize během natáčení nového filmu odhalil množírnu psů

Také jste v minulém týdnu v médiích zaznamenali kauzu další množírny psů na Olomoucku, ...

22.5.2024Na ostří nože

Kromě toho všeho jste opět měli možnost si s námi zasoutěžit, a to tentokrát o chutné žvýkací vitamíny Brit Vitamins Puppy plné přírodních látek a nezbytných živin pro štěňata od 8 týdnů.  Gratulujeme všem výhercům!

Výherci:

  1. Stroupečská
  2. Janebová
  3. Holá

Co nás čeká a nemine?

Červen a s ním i začátek léta je tu!

V červnu pro vás máme nachystáno mnoho nových a zajímavých témat. Připravili jsme pro vás články o dalších fascinujících plemenech, oblíbené seriály, rozhovory a reportáže. V tomto měsíci se na stránkách eCanis zaměříme na plemeno americký staffordšírský teriér. Toto odvážné a loajální plemeno, známé svou energičností a přátelskou povahou, vám představíme ve všech jeho aspektech. Můžete se těšit na podrobné články o jeho historii, charakteristických rysech, výchově, výcviku a péči. Připravili jsme pro vás také rozhovory s chovateli a majiteli, kteří vám přiblíží své zkušenosti a příběhy. Nezapomeňte sledovat náš magazín a dozvíte se více. Navíc nás čeká mnoho podcastů a speciálních akcí. A nezapomeňte, že na našem Facebooku můžete sdílet fotografie svých psích mazlíčků s letní tématikou. Bude to skvělá zábava a i my z redakce se rádi přidáme!

Děkujeme vám za vaši neustálou podporu a přízeň. Užijte si počátek nového ročního období a také všechny plánované akce. Těšíme se na vaše ohlasy a přejeme vám krásné léto plné skvělých zážitků s vašimi psími kamarády!

 

Iveta Panýrková

panyrkova@ecanis.cz

za tým eCanis

Foto: Aneta Jungerová, Naděžda Aronová, Pixabay

Doporučujeme z našeho e-shopu
MERCH eCanis
Novinka
Interiérová klec pro psa

Krásná interiérová klec nabízí nejen místo k odpočinku pro vašeho psa, ale je i vkusným doplňkem dovnitř každého bytu, či domu. Její vrchní desku lze využít jako odkládací stolek na dekorace, či potřeby po vašeho čtyřnohého parťáka.

ZB000796
od 6 650
MERCH eCanis
Novinka
Plastová kartička Můj pes je sám doma!

Plastová kartička ve velikosti platební karty do peněženky pro případ nouze, pokud by váš pes zůstal doma sám. Na zadní straně je opatřena kontaktmíni údaji.

Skladem
ZB000505
59
Novinka
Sušené krůtí krky

Křupavý pamlsek s vysokým obsahem vápníku a hodnotných bílkovin. Blahodárně působí na kosti a srst.

ZB000462
od 22
Novinka
Sušené hovězí plíce

Vhodné pro obézní psy díky nízkému obsahu tuku. Jsou křehké a měkké a tak jsou skvělým pamlskem pro štěňata, starší psy, ale také pro psy, kteří mají problémy s chrupem. Prospívá rovnováze hladiny žaludečních šťáv. 

ZB000458
od 21
Novinka
Sušené hovězí srdce

Dietní pamlsek s vysokým obsahem bílkovin. Vhodné zejména pro psy s nadváhou. Hodí se také pro staré psy, kteří mají problémy se zuby.

ZB000453
od 26
Novinka
Obojek SOFTY
Obojek SOFTY
Vyberte barvu

Odolný perforovaný ručně vyráběný obojek Softy je navržen k maximálnímu pohodlí vašeho psa. Objektivně lehký a vzdušný materiál, který ovšem neztrácí svou pevnost a odolnost.

ZB000096
od 0
Lanové vodítko EASY LONG - TWIST | MINI

Kvalitní, ručně vyráběné vodítko s originálním posuvným systémem umožní zkracování a prodlužování vodítka v celé délce snadným pohybem několika prsty.

ZB000299
od 539
Kam dál ...



-->