Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Poproste psa, ať vás s sebou vezme do Pestaurace!

Už jste slyšeli o Pestauraci? Toto místo je rájem a odměnou pro každého psa. Jde o pojízdnou restauraci, která se specializuje na domácí mazlíčky. Co to znamená? Jednoduše si představte, že se role v restauraci obrátí. Tak račte pěkně dál…


Poproste psa, ať vás s sebou vezme do Pestaurace!
28.7.2024 2864x PR články

Pes dostane na výběr z menu, jídlo je mu servírované ke stolku na podnose s odpovídajícím food stylingem a samozřejmě nechybí závěrečný dezert v podobě křupavé pochoutky. Páníček mezitím s vodítkem v ruce přihlíží, jak si jeho čtyřnohý miláček užívá.

Že byste si to také chtěli vyzkoušet? Můžete! Fitmin Pestaurace je pro pejsky zdarma a objíždí celé léto vybrané akce po ČR a její nejaktuálnější zastávky můžete sledovat na stránce Pestaurace – místo, kde psům chutná.

Pořád si to neumíte představit? Potom koukněte na video, které Pestauraci představuje.

3. 8. 2024 Cena města Poděbrady – JK Obora

09.00 – 17.00 hod.

Začátek srpna patří Poděbradům. Tentokrát Fitmin Pestaurace zavítá do Jezdeckého klubu Obora Poděbrady, kde se budou konat parkurové závody koní. Tak přijďte do Pestaurace se svými psími miláčky a nechte je ochutnat pečlivě sestavená a vyvážená degustační menu. Pestaurace přináší zážitky a menu servíruje zdarma až do podvečerních hodin.

Poproste psa, ať vás s sebou vezme do Pestaurace!

4. 8. 2024 Streed food piknik – Trutnov

10.00 – 18.00 hod.

Pátý ročník Street food pikniku v Trutnově slibuje bohatou nabídku nejrůznějších dobrot. Těšit se můžete až na čtyřicet street food prodejců. A protože Pestaurace a street food akce jdou letošní léto ruku v ruce, nemůže ani na této akci chybět!  Díky tomu i vaši hafani ochutnají něco speciálního a piknik si užijí jako nikdy předtím. Událost je bez vstupného.

Poproste psa, ať vás s sebou vezme do Pestaurace!

17. 8. 2024 Extreme Dog Race Motokros – Opatov u Svitav

09.00 – 16.00 hod.

Motokrosová trať s jílovitým povrchem slibuje hodně bláta, okolní lesy stinné výběhy a vodní plochy ochlazení pro vás a vašeho psího parťáka. A Fitmin Pestaurace na této akci zajistí gurmánský zážitek v podobě psího menu z nejkvalitnějších surovin. Zastavte se tu a užijte si nevšední zážitek spolu s vaším psem.

 

18. 8. 2024 Food Truck fest na IRONMAN – Hradec Králové

10.00 – 18.00 hod.

Čistě foodtruckový festival – přijďte ochutnat jídla ze všech koutů světa a podpořit triatlonisty, profesionály, hobby závodníky i amatéry v jednom z nejtěžších závodů světa. Na místě bude i Fitmin Pestaurace, aby si festival vychutnali i vaši čtyřnozí parťáci.

Poproste psa, ať vás s sebou vezme do Pestaurace!

28. 8. 2024 Moravská Třebová – Parkoviště Jevíčská ulice

10.00 – 18.00 hod.

Pestaurace míří do Moravské Třebové, tak si nenechte ujít tuto příležitost a vezměte svého pejska za gurmánským zážitkem. Pro dvounohé bude připraveno posezení, soutěž a možnost zakoupit Fitmin produkty.

 

30. 8. 2024 Gladiator Dog Race – Josefov

09.00 – 14.00 hod.

Závod pro novodobé gladiátory a jejich psy. Závodníci zdolávají originální překážky – silové, technické, balanční i vodní. Vše uzpůsobené pro nerozlučnou dvojici: ČLOVĚK A PES. A o gurmánský zážitek vašeho psa se postará Fitmin Pestaurace, kde se bude až do 14.00 hodin servírovat degustační menu zdarma z toho nejlepšího, co značka Fitmin nabízí.

Poproste psa, ať vás s sebou vezme do Pestaurace!

31. 8. 2024 Kostelec nad Orlicí – Food festival

11.00 – 17.00 hod.

Další ročník tohoto food festivalu v areálu parku Nového zámku slibuje bohatý program pro celou rodinu. Pro pejsky tu bude nachystaná Fitmin Pestaurace, aby si i oni mohli festival vychutnat naplno a zažít atmosféru restaurace pro psy se vším všudy.

 

Přehled zastávek Pestaurace s mapkami naleznete zde: 
https://www.fitmin.cz/pestaurace-misto-kde-psum-chutna/

 

Red.

Foto: archiv firmy Fitmin

Doporučujeme z našeho e-shopu
MERCH eCanis
Novinka
Interiérová klec pro psa

Krásná interiérová klec nabízí nejen místo k odpočinku pro vašeho psa, ale je i vkusným doplňkem dovnitř každého bytu, či domu. Její vrchní desku lze využít jako odkládací stolek na dekorace, či potřeby po vašeho čtyřnohého parťáka.

ZB000796
od 6 650
MERCH eCanis
Novinka
Plastová kartička Můj pes je sám doma!

Plastová kartička ve velikosti platební karty do peněženky pro případ nouze, pokud by váš pes zůstal doma sám. Na zadní straně je opatřena kontaktmíni údaji.

Skladem
ZB000505
59
Novinka
Sušené krůtí krky

Křupavý pamlsek s vysokým obsahem vápníku a hodnotných bílkovin. Blahodárně působí na kosti a srst.

ZB000462
od 22
Novinka
Sušené hovězí plíce

Vhodné pro obézní psy díky nízkému obsahu tuku. Jsou křehké a měkké a tak jsou skvělým pamlskem pro štěňata, starší psy, ale také pro psy, kteří mají problémy s chrupem. Prospívá rovnováze hladiny žaludečních šťáv. 

ZB000458
od 21
Novinka
Sušené hovězí srdce

Dietní pamlsek s vysokým obsahem bílkovin. Vhodné zejména pro psy s nadváhou. Hodí se také pro staré psy, kteří mají problémy se zuby.

ZB000453
od 26
Novinka
Obojek SOFTY
Obojek SOFTY
Vyberte barvu

Odolný perforovaný ručně vyráběný obojek Softy je navržen k maximálnímu pohodlí vašeho psa. Objektivně lehký a vzdušný materiál, který ovšem neztrácí svou pevnost a odolnost.

ZB000096
od 0
Lanové vodítko EASY LONG - TWIST | MINI

Kvalitní, ručně vyráběné vodítko s originálním posuvným systémem umožní zkracování a prodlužování vodítka v celé délce snadným pohybem několika prsty.

ZB000299
od 539
Kam dál ...



-->