Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Samos není jen řecký ostrov!

Také si rádi pořizujete věci nejen pro sebe, ale i pro své psy, které vám někdo důvěryhodný doporučí, protože s nimi prostě a jednoduše udělal dobrou zkušenost? Naše redakce pro vás také pravidelně testuje nejrůznější služby, ale také výrobky a právě nyní bychom vám moc rádi jeden takový blíže představili…


Samos není jen řecký ostrov!

Každý majitel chce svému pesanovi jistě dopřát kromě svého času, pozornosti, lásky, péče, kvalitního krmení a nějakého aktivního vyžití i odpočinek v pohodlném pelíšku, či se postarat o komfort během horkých i chladných dnů v roce. A to nejen doma, ale i v době, kdy jsou všichni společně na cestách. Jak to ale zařídit a přitom nestěhovat celou psí výbavu někam s sebou? Právě pro takové příležitosti je tu již zmíněný Samos a to nemusíte ani do Řecka.  

Dva v jednom           

Samos není jen řecký ostrov!

Samos je totiž naprosto luxusní a skvěle vychytaná outdoorová deka pro psy, ale v případě potřeby výborně poslouží i jejich páníčkům. O co tedy jde? Jednoduše řečeno se jedná o velmi praktickou oboustrannou deku s unikátní technologií tepelného odrazu ThermoSwitch.
To znamená, že skutečně dobře izoluje, ale na druhou stranu je i perfektně prodyšná. Každá její strana je trochu jiná a má i odlišnou funkci. Ta letní odpuzuje teplo a psa zespod příjemně chladí, na rozdíl od té zimní, která je krásně hřejivá a heboučká, a to zásluhou imitace králičí kožešiny.

Oboustranná deka Samos díky patentované technologii tepelného odrazu zajišťuje maximální pohodlí v každém ročním období – v létě příjemně chladí a v zimě bezvadně hřeje!

Pár slov k parametrům

Samos není jen řecký ostrov!

Tato kvalitní deka v exkluzivním designu se vyrábí ve třech barevných variantách – šedá, hnědá a oranžová a ve dvou velikostních rozměrech – 65 x 100 cm a 100 x 140 cm. Je vyrobena z materiálu, který odpuzuje vodu a lze ji prát v pračce na třicet stupňů. Jde velmi jednoduše sbalit do praktické tašky, která je součástí balení a díky níž ušetříte i místo.

Není nad osobní zkušenost

Samos není jen řecký ostrov!

 Jsem velmi ráda, že jsem měla možnost otestovat tuto opravdu vychytanou deku na „kůži“ svých psů i svou vlastní, a to doslova. Letošní léto (2024) bylo totiž opravdu velmi horké a jako většina majitelů psů mám samozřejmě doma různé typy chladících podložek, které dávám nejenom doma nebo na chalupě na zem vevnitř i venku, ale i třeba do přepravek do auta nebo do výstavní klece. A zjistila jsem jednu velmi zajímavou věc. Všechny „obyčejné“ podložky například v autě stojícím na parkovišti delší dobu přestaly prostě chladit. Ne že by hřály, to ne, ale o svůj efekt jaksi v rozehřátém vozidle přišly. A jediné, co nám v takovém případě fungovalo, byla právě deka Samos. Příjemně chladila kdekoliv a kdykoliv.

Samos není jen řecký ostrov!

Kromě výstav jsem tyto prázdniny s pejsky i hodně cestovala. Přes den se tedy moje holky vyvalovaly na letní straně deky, no a večer u televize nebo někde na terase jsem si tu zimní heboučkou stranu hodila přes nohy já. To bylo ale najednou žůžo. A věřím, že až se ozve paní Zima, moje fenky ocení i tu chlupatou stranu, která je v případě potřeby dokonale zahřeje. Tak co říkáte, není to skvělé? A protože máme doma jen jednu, tu šedou, tak mám nyní velké starosti… Mám si přikoupit hnědou, anebo raději tu oranžovou? A která se více líbí vám?

Kde se dá sehnat?

Samos není jen řecký ostrov!

Pokud byste deku Samos svým hafům také rádi dopřáli, není nic jednoduššího než se obrátit na dovozce – firmu Weber mlýn buď na některé z velkých výstav, kde mívají svůj stánek, případně na síť kamenných prodejen, či velmi jednoduše na specializovaný e-shop. A já vám přeji, ať vás nebo vašeho psa vždy příjemně ochladí nebo zahřeje přesně tak, jak budete v danou chvíli potřebovat.

https://www.acanaorijen.cz

https://www.acanaorijen.cz/cestovni-deka-samos--samos.html

 

Michaela Weidnerová

Foto: archiv firmy Weber mlýn, Michaela Weidnerová

Doporučujeme z našeho e-shopu
MERCH eCanis
Novinka
Interiérová klec pro psa

Krásná interiérová klec nabízí nejen místo k odpočinku pro vašeho psa, ale je i vkusným doplňkem dovnitř každého bytu, či domu. Její vrchní desku lze využít jako odkládací stolek na dekorace, či potřeby po vašeho čtyřnohého parťáka.

ZB000796
od 6 650
MERCH eCanis
Novinka
Plastová kartička Můj pes je sám doma!

Plastová kartička ve velikosti platební karty do peněženky pro případ nouze, pokud by váš pes zůstal doma sám. Na zadní straně je opatřena kontaktmíni údaji.

Skladem
ZB000505
59
Novinka
Sušené krůtí krky

Křupavý pamlsek s vysokým obsahem vápníku a hodnotných bílkovin. Blahodárně působí na kosti a srst.

ZB000462
od 22
Novinka
Sušené hovězí plíce

Vhodné pro obézní psy díky nízkému obsahu tuku. Jsou křehké a měkké a tak jsou skvělým pamlskem pro štěňata, starší psy, ale také pro psy, kteří mají problémy s chrupem. Prospívá rovnováze hladiny žaludečních šťáv. 

ZB000458
od 21
Novinka
Sušené hovězí srdce

Dietní pamlsek s vysokým obsahem bílkovin. Vhodné zejména pro psy s nadváhou. Hodí se také pro staré psy, kteří mají problémy se zuby.

ZB000453
od 26
Novinka
Obojek SOFTY
Obojek SOFTY
Vyberte barvu

Odolný perforovaný ručně vyráběný obojek Softy je navržen k maximálnímu pohodlí vašeho psa. Objektivně lehký a vzdušný materiál, který ovšem neztrácí svou pevnost a odolnost.

ZB000096
od 0
Lanové vodítko EASY LONG - TWIST | MINI

Kvalitní, ručně vyráběné vodítko s originálním posuvným systémem umožní zkracování a prodlužování vodítka v celé délce snadným pohybem několika prsty.

ZB000299
od 539
Kam dál ...




    -->