Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Září na eCanis – novinky, plány a tibetský teriér

Září je tady, a s ním nejen konec prázdnin, ale i spousta zajímavého čtení na eCanis! V novém úvodníku si připomeneme, jaký byl srpen, oznámíme vítěze soutěže s firmou Brit a také se těšte na hlubší pohled na plemeno tibetský teriér, které nás bude provázet tímto měsícem. Připojte se k nám a užijte si září plné inspirace a pozoruhodných témat!


Září na eCanis – novinky, plány a tibetský teriér

S příchodem září se na nás začíná pomalu snášet atmosféra nových začátků. Srpen byl pro nás všechny obdobím letních radovánek, prázdninových dobrodružství a odpočinku. Děti se vracejí do školních lavic, rodiče do pracovních rytmů a my na eCanis jsme připraveni přivítat tuto změnu s novou energií a neotřelými plány.

Konec prázdnin a návrat do školy

Srpen byl měsícem plným slunce, rodinných výletů a letních aktivit. Doufáme, že jste si užili krásné dny a načerpali elán pro nadcházející období. S koncem prázdnin se děti těší na návrat do školy, setkání s kamarády a nové vzdělávací výzvy. My v redakci věříme, že i tento přechod bude hladký a plný pozitivních zážitků.

Tibetský teriér v popředí pozornosti

Září na eCanis – novinky, plány a tibetský teriér

Pro nadcházející měsíc jsme si vybrali plemeno, které si zaslouží naši zvláštní pozornost – je jím tibetský teriér. Tento elegantní a inteligentní pes je známý především svou přátelskou povahou a nádherným vzhledem. Často je také nazývaný jako „medvědí pes", a to kvůli svému huňatému vzhledu. Je skvělým společníkem pro aktivní rodiny i jednotlivce. Ostatně více se o něm dozvíte již druhý den v měsíci, kdy u nás tradičně vychází portrét plemene. A toto impozantní plemeno nám ve svém článku představila sympatická chovatelka Ing. Radana Sojková (CHS Legs-Smon).

Nejčtenější článek – srpen na eCanis

Září na eCanis – novinky, plány a tibetský teriér

V srpnu jsme na eCanis zaznamenali zvýšený zájem o náš článek „Chlupaté pokladničky“ od naší kolegyně Kačky Smětákové. Rozhodně se jedná o velmi zajímavé čtení, které vás donutí k zamyšlení. V srpnu u nás také byla ke čtení celá řada seriálů, článků na různá témata a hlavně jsme se věnovali naháčům obecně. Každý týden jsme představili někoho z nahatých. Do celého měsíce se nám to ale nevešlo a tak se můžete těšit na pokračování i v září. Již však ne v úterý a ve čtvrtek, jak jste byli zvyklí, protože tyto dny již patří tibeťanům.

Chlupaté pokladničky
Chlupaté pokladničky

Přestože by to byla designově zajímavá varianta klasického prasátka, nejedná se o nádobku ...

Na ostří nože

Výherci soutěže s firmou Brit

Také v srpnu se u nás soutěžilo a jako vždy máme vybrány tři z vás, kterým zašleme lahodné a chutné salámky od VAFO PRAHA. Výhercům gratulujeme a jsou to:

M. Nováková

I. Skoupá

M. Michálek

Pokračování oblíbených seriálů, rozhovorů a reportáží

V září na eCanis pokračujeme s našimi oblíbenými seriály, rozhovory a reportážemi. Připravujeme pro vás nové zajímavé články, které pokryjí širokou škálu témat od péče o psy, výcviku, až po zajímavé příběhy majitelů a jejich čtyřnohých přátel. Sledujte nás, abyste nezmeškali žádnou novinku!

Podpořte nás a staňte se součástí komunity eCanis

Září na eCanis – novinky, plány a tibetský teriér

Pokud vás náš obsah inspiruje a chtěli byste nás podpořit, máme pro vás několik možností. Můžete nás sledovat na sociálních sítích, sdílet naše články s přáteli nebo se zapojit do našich komunitních aktivit. Vaše podpora nám pomáhá vytvářet kvalitní obsah a rozšiřovat naši komunitu milovníků psů.

Závěr

Září na eCanis – novinky, plány a tibetský teriér

Září je měsícem nových začátků a my v redakci jsme nadšení, že s vámi můžeme sdílet své plány a zaměření na tibetského teriéra. Děkujeme vám za vaši podporu a těšíme se na společně strávený čas plný pěkných článků, soutěží a komunitních akcí. Přejeme všem krásný a úspěšný začátek podzimu!

Sledujte nás na sociálních sítích:

Kontaktujte nás:

Máte nějaké otázky nebo návrhy? Neváhejte nás kontaktovat na e-mailu: redakce@ecanis.cz

Tak ještě jednou krásné září plné inspirace a těšíme se na další společné chvíle!

Za reakční tým

Iveta Panýrková

Doporučujeme z našeho e-shopu
MERCH eCanis
Novinka
Interiérová klec pro psa

Krásná interiérová klec nabízí nejen místo k odpočinku pro vašeho psa, ale je i vkusným doplňkem dovnitř každého bytu, či domu. Její vrchní desku lze využít jako odkládací stolek na dekorace, či potřeby po vašeho čtyřnohého parťáka.

ZB000796
od 6 650
MERCH eCanis
Novinka
Plastová kartička Můj pes je sám doma!

Plastová kartička ve velikosti platební karty do peněženky pro případ nouze, pokud by váš pes zůstal doma sám. Na zadní straně je opatřena kontaktmíni údaji.

Skladem
ZB000505
59
Novinka
Sušené krůtí krky

Křupavý pamlsek s vysokým obsahem vápníku a hodnotných bílkovin. Blahodárně působí na kosti a srst.

ZB000462
od 22
Novinka
Sušené hovězí plíce

Vhodné pro obézní psy díky nízkému obsahu tuku. Jsou křehké a měkké a tak jsou skvělým pamlskem pro štěňata, starší psy, ale také pro psy, kteří mají problémy s chrupem. Prospívá rovnováze hladiny žaludečních šťáv. 

ZB000458
od 21
Novinka
Sušené hovězí srdce

Dietní pamlsek s vysokým obsahem bílkovin. Vhodné zejména pro psy s nadváhou. Hodí se také pro staré psy, kteří mají problémy se zuby.

ZB000453
od 26
Novinka
Obojek SOFTY
Obojek SOFTY
Vyberte barvu

Odolný perforovaný ručně vyráběný obojek Softy je navržen k maximálnímu pohodlí vašeho psa. Objektivně lehký a vzdušný materiál, který ovšem neztrácí svou pevnost a odolnost.

ZB000096
od 0
Lanové vodítko EASY LONG - TWIST | MINI

Kvalitní, ručně vyráběné vodítko s originálním posuvným systémem umožní zkracování a prodlužování vodítka v celé délce snadným pohybem několika prsty.

ZB000299
od 539
Kam dál ...



-->